Začetni in nadaljevalni tečaji v septembru in oktobru 2024 (Ljubljanski bridge klub)

Kot sem mnogim obljubil vam sporočam naš plan začetnih in nadaljevalni tečajev v septembru in oktobru 2024.

Moje vabilo pa je na vsak način dobro namerno in namenjeno vsem, ki bi se radi naučili igrati bridž in vsem, ki ste že morda bili na začetnem ali nadaljevalnem tečaj, pa bi malo obnovili in bolj aktivno pričeli igrati bridž v našemu klubu (Ljubljanski bridge klub). Vabim pa tudi vse tiste, ki ste opravili oba tečaja, pa še niste prišli ob torkih v naš klub, kjer nas je vedno več in igramo pod nadzorstvom, se malo tudi dodatno izobražujemo in se tudi, sicer popolnoma samoiniciativno pripravljamo za igranje na klubskih turnirjih.

Tistim, ki vam to ni znano naj povem, da imate pri nas, ko se naučite osnov bridža vse možnosti, da ga pričnete igrati v klubu na klubskih turnirjih ali pa kot družabno igro. To boste brez težav počeli lahko verjetno do konca življenja, ker kot pravim vsakič na tečajih BRIDŽ JE NALOŽBA ZA ŽIVLJENJE. In če bi vedeli koliko koristi vam v vseh življenjskih obdobjih ta najbolj popularna miselna igra s kartami na svetu ponuja, bi se na vsak način odločili, da vsaj poizkusite, če je to tudi za vas neke vrste naložba.

Pri nas v klubu LBK (Ljubljanski bridge klub) poučujemo bridž po zelo uveljavljenem Švedskem modelu, s katerim smo imeli va zadnjih treh letih zares dobre izkušnje.  Ponujamo vam dva načina učenja in sicer

Mesečni tečaj (5 delov) bomo pričeli v četrtek 12. septembra (tečaj bo izpeljan če bodo vsaj štiri osebe prijavljene), bo pa en četrtek (26. septembra) zaradi moje odsotnosti, prekinjen.

Vikend tečaj ( 5 delov )  bomo pričeli v petek 13. septembra, in nadaljevali še v soboto 14. in nedeljo 15 septembra. (tudi tukaj bo tečaj izpeljan če bodo prijavljene vsaj štiri osebe in največ osem oseb).

Za nadaljevalni tečaj bomo imeli na voljo, seveda če bo volja že naslednji vikend 20-22. september ali pa  4-6 oktober 2024. Seveda stvar dogovora.

Strokovno priporočam na vsak način vikend tečaj, ker je učenje bolj zgoščeno in posledično učinkovitejše. Je pa nekoliko bolj naporno in časovno obremenjujoče ali pa ugodno, predvsem za tiste ki so preko tedna polno zasedeni.

Za tečaj, ki poteka 1 krat tedensko je nevarnost, da se do prihodnjega četrtka veliko pozabi. Temu pa se izognete tako, da med dvema četrtkoma malo ponovit obdelane teme.

Vse dodatne informacije dobite potem, ko se boste prijavili, seveda pa me lahko kontaktirate in kaj vprašate tudi pred prijavo.

Lepo bi vas prosil, da se prijavite takoj ko se odločite. Interesa je kar nekaj tudi novih kandidatov in žal lahko v en tečaj sprejmem največ 8. oseb.

LEPO BI VSE PROSI, DA INFORMACIJO O NOVEM URNIKU POSREDUJETE ŠE KOMU IZ VAŠE SREDINE, HVALA

Vesel bom vaših dodatnih vprešanj in pripomb in bom na njih, če bo le mogoče, tudi rade volje odgovoril.

Ps. Želim vam da se naučite najlepše in najpopularnejše miselne igre s kartami na Svetu

Zapisal: Gregor KIT

 Kontakt: Gregor.Kit@siol.net; GSM 041 407 798

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja